Зміни в організації і діяльності органів адвокатури УСРР після судової реформи 1922 року - Теліус, С. С. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття розкриває проблемні питання зміни в організації і діяльності органів адвокатури УСРР після судової реформи 1922 року. Проаналізовано основні напрямки та підходи щодо вивчення вказаної проблематики.
Теліус С. С. Зміни в організації і діяльності органів адвокатури УСРР після судової реформи 1922 року / С. С. Теліус // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 168-169.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; правовий захист; права і свобода людини; судова реформа 1922 року; УСРР; суспільство і держава