Організація протидії торгівлі жінками на півдні російської імперії в ХіХ ст. - Юрій, Ігор Анатолійович (My University, 2013)
В статті розглядаються основні аспекти організації боротьби з торгівлею жінками та примусовою проституцією на півдні Російської імперії в ХІХ ст.

В статье рассматриваются основные аспекты организации борьбы с торговлей женщинами и принудительной проституцией на юге Российской империи в ХІХ в.

The main aspects of the organization of fight against women trafficking and compulsory prostitution in the south of the Russian Empire in ХІХth century are considered in this article.
Keywords: торгівля жінками; південь російської імперії в ХіХ ст.; примусова проституція; Північне Причорномор’я; торговля женщинами; юг Российской империи в XIX в.; принудительная проституция; Северное Причерноморье; trafficking in women; south of the Russian Empire in the XIX century; forced prostitution; Northern Black Sea Coast