Лексичні особливості української юридичної термінології початку ХХ століття - Паночко, М. М.; Panochko, М. М. (Одеса : Гельветика, 2015)
У статті проаналізовано лексичні особливості юридичних термінів, які фіксуються в українських джерелах початку XX століття. Описано особливості полісемії, омонімії, синонімії та антонімії української юридичної термінології.
Паночко М. М. Лексичні особливості української юридичної термінології початку ХХ століття / М. М. Паночко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 112-115.
Keywords: українська юридична термінологія; багатозначність слова; антоніми; омоніми; синоніми; украинская юридическая терминология; многозначность слова; антонимы; омонимы; синонимы; Ukrainian juridical terminology; significance of word; antonyms; homonyms; synonyms