Особливості розгляду сімейних спорів - (:unkn) unknown (Одеса : Юридична література, 2016)
У збірнику містяться матеріали доповідей круглого столу до Європейського дня цивільного судочинства на тему «Особливості розгляду сімейних спорів». Збірник розрахований на аудиторію наукових працівників, викладачів, аспірантів, суддів, адвокатів, юрисконсультів, нотаріусів, студентів вищих юридичних навчальних закладів, юристів-практиків, а також усіх, хто цікавиться питаннями цивільно-процесуального права України.
матеріали круглого столу
Особливості розгляду сімейних спорів : матер. круг. столу (м. Одеса, 17 жовттня 2016 р.) / уклад. Т. А. Стоянова, І. А. Яніцька ; Нац. ун-т "Одес. юрид. акад.". - Одеса : Юрид. л-ра, 2016. - 104 с.
Keywords: цивільний процес; сімейне право; шлюбні відносини; сімейні спори; сімейна юстиція; статус дитини у сімейних відносинах; аліменти; батьківські права; позбавлення батьківських прав; усиновлення дітей; поділ майна; права неповнолітніх; викрадення дітей; спільне майно; сімейні правовідносини; шлюбний договір; наказне провадження; гражданский процесс; семейное право; брачные отношения; семейные споры; семейная юстиция; статус ребенка в семейных правоотношениях; алименты; родительские права; лишение родительских прав; усыновление детей; раздел имущества; права несовершеннолетних; похищение детей; совместное имущество; семейные правоотношения; брачный договор; приказное производство; civil procedure; family law; marital relations; family disputes; family justice; status of the child in family relations; alimony; parental rights; termination of parental rights; adoption of children; property division; rights of minors; kidnapping; joint estate; family relationship; marriage contract; writ proceedings