Наукові досягнення вітчизняних і зарубіжних науковців у дослідженні державної політики щодо підтримки малого і середнього бізнесу - Мазуренко, Л. І.; Мазуренко, Л. И.; Mazurenko, L. (My University, 2010)
The article is describe degree of scientists disclosure problems of state regional economic policy formation in terms of transformation processes; coverage of scientiﬁ c studies and historical progress of establishment of small businesses and domestic stages of formation of its government support is analyzed, scientists position regarding implementation of regional policy instruments to support small entrepreneurship is uncovered.
Мазуренко Л. І. Наукові досягнення вітчизняних і зарубіжних науковців у дослідженні державної політики щодо підтримки малого і середнього бізнесу / Л. І. Мазуренко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 435-444.
Keywords: дослідження державної політики вітчизняними і зарубіжними науковцями; державна політика щодо підтримки малого і середнього бізнесу; формування державної регіональної економічної політики в умовах трансформаційних процесів; інструменти реалізації регіональної політики підтримки малого і середнього підприємництва; исследование государственной политики отечественными и иностранными учеными; государственная политика в отношении поддержки малого и среднего бизнеса; формирование государственной региональной экономической политики в условиях трансформационных процессов; инструменты реализации региональной политики поддержки малого и среднего предпринимательства; the study of public policy by domestic and foreign scientists; state policy of support for small and medium businesses; the formation of the state of regional economic policy in the conditions of transformation processes; regional policy instruments to support small and medium-sized enterprises