До питання особливостей розвитку особистості у цифрову еру - Гаркавець, С.О.; Сібіркіна, В.В. (Одеса, 2022)
У статті окреслено проблеми використання цифрових технологій у контексті розвитку особистості.Сучасний світ віддзеркалює особистість і навпаки людина потрапляє у вирій цифрових канонів, який значно впливає на її природу духу та світоприйняття. В умовах наступу цифрової епохи, що характеризується великим різноманіттям інформаційних технологій, які продукують соціально-психологічні впливи, змінюється особистість людини та простір її існування, постає питання про спрямованість таких трансформацій та зміст людської цифрової цивілізації.
Гаркавець С.О., Сібіркіна В.В. До питання особливостей розвитку особистості у цифрову еру / С. О. Гаркавець, В. В. Сібіркіна // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.53-56. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: особистість; інформаційні технології; цифрова ера; знання; цифрова грамотність; навички; соціальні взаємини