Медіадискурс : практикум для підготовки до аудиторних занять і самостійної роботи - Кісельова, Анастасія Андріївна (Одеса : Фенікс, 2024)
Практикум призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Медіадискурс». Запропоновано тематику практичних занять, перелік засадничих понять курсу, творчі завдання, питання до обговорення, зразки завдань для самостійної роботи, а також рекомендований перелік джерел. Комплекс вправ спрямований на вироблення навичок аналізу актуального медійного дискурсу та формування власного. Практикум підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти за спеціальністю 061 «Журналістика», рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
Медіадискурс : практикум для підготовки до аудиторних занять і самостійної роботи [Електронне видання] / уклад. А. А. Кісельова ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 56 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28734 ; https://doi.org/10.32837/11300.28734
Keywords: практикум; медіадискурс; медійний дискурс; Media Discourse; Discourse Analysis