Узгодження нормативно-правових актів та дій суб'єктів конституційних правовідносин як засіб здійснення впливу на конституційний конфліктний процес - Єзеров, Альберт Анатолійович (Єзеров А.А. Узгодження нормативно-правових актів та дій суб'єктів конституційних правовідносин як засіб здійснення впливу на конституційний конфліктний процес / А.А. Єзеров // Актуальні проблеми політики : Збірник наукових праць / Керівник авт. кол. С. В. Ківалов; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса: Фенікс, 2010. – Вип. 39. – С. 56-66., 2010)
В статье рассмотрены проблемы влияния субъектов конституционно-правовых отношений на конституционные конфликты с целью их предупреждения или прекращения путем гармонизации соответствующих правовых актов и действий. Определены юридические средства влияния на конституционные конфликты и перспективные цели такового воздействия.
Keywords: нормативно-правові акти; конституційні правовідносини; суб'єкти конституційних правовідносин; конституційний конфліктний процес; конституційні конфлікти; гармонізація правових актів; нормативно-правовые акты; конституционные правоотношения; субъекты конституционных правоотношений; конституционный конфликтный процесс; конституционные конфликты; гармонизация правовых актов; normative legal acts; constitutional relationship; constitutional legal entities; conflict constitutional process; constitutional conflicts; harmonization of regulations