Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Кросплатформне програмування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Кросплатформне програмування» Педяш Володимир Віталійович. 2. Педяш В.В. Кросплатформне програмування : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Педяш В.В. Кафедра комп’ютерної інженерії та інноваційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025.14с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Кросплатформне програмування». Одеса, 2026. URL: https://hdl.handle.net/11300/32589