Санкція як конструктивний елемент кримінально-правової норми: аналіз підходів - Орловська, Наталя Анатоліївна; Орловская, Наталья Анатольевна; Orlovska, Natalia A. (My University, 2009)
Розглянуто три основні підходи до конструювання кримінально-правової норми в контексті визначення місця санкції серед інших структурних елементів. Аналізуються головні аргументи прихильників кожного з підходів, виділяються невирішені питання.

Рассмотрены три основных подхода к конструированию уголовно-правовой нормы в контексте определения места санкции среди иных структурных элементов. Анализируются главные аргументы сторонников каждого из подходов, выделяются нерешенные вопросы.

Three basic approaches of criminal norm designing are considered (in context of sanction position among other structural items definition). Basic arguments of every approach supporters are analyzed, unsolved problems are addressed.
Орловська Н. А. Санкція як конструктивний елемент кримінально-правової норми: аналіз підходів / Н. А. Орловська // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Фенікс, 2009. – Вип. 38. – С. 226-233.
Keywords: кримінально-правова санкція; санкції; кримінально-правові норми; уголовно-правовая санкция; санкции; уголовно-правовые нормы; criminal law sanction; sanctions; сriminal law