Правові основи протидії піратству в ІТ сфері - Шишка, Роман Богданович (Одеса, 2017)
У статті досліджено засоби та способи протидії піратству в IT сфері. Звернуто увагу на необхідність досліджен-ня витоків, проявів небезпеки та наслідків піратства, вироблення стратегії і тактики протидії піратству і на їх осно-ві формулювання форм, засобів та способів такої протидії. Запропоновано внесення змін до ст. 16 Цивільного кодексу України щодо нового способу захисту порушених прав.
Шишка Р. Б. Правові основи протидії піратству в ІТ сфері / Р. Б. Шишка // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 26. – С. 17-16.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; піратство; кібербезпека; засоби захисту; порушення прав; провайдер; Інтернет ресурс; контент; piracy; cybersecurity; ways and means of counteraction; violated rights; provider; Internet resource; content