Мовна об'єктивація естетичних концептів КРАСА та ЧАРІВНІСТЬ - Томчаковська, Юлія Олегівна; Томчаковська, Ю. О.; Томчаковская, Юлия Олеговна; Tomchakovska, Yuliia О. (My University, 2016)
Статтю присвячено дослідженню естетичних концептів як предметів лінгвістичної естетики, визначено відмінності між ознаками "красивий" і "чарівний", а також проаналізовано способи етноспецифічної мовної об'єктивації концептів КРАСА і ЧАРІВНІСТЬ в германських та слов'янських мовах.

The article deals with the study of esthetic concepts as the subjects of linguistic esthetics , determining the difference between the attributes " beautiful " and " charming " , as well as methods of ethno - specific verbal objectivation of the esthetic concepts of BEAUTY and CHARM in Germanic and Slavic languages .
Лінгво-культурний аспект
Томчаковська Ю. О. Мовна об'єктивація естетичних концептів КРАСА та ЧАРІВНІСТЬ (лінгво-культурний аспект) / Ю. О. Томчаковська // Науковий вісник ДДПУ імені І. Франка. - Сер.: Філологічні науки. Мовознавство. - №5. - 2016. - т. 2. - С. 143-147.
Keywords: естетичний; концепт; КРАСА; ЧАРІВНІСТЬ; лінгвокультура; германський; слов'янський; aesthetic; concept; BEAUTY; CHARM; linguistic culture; Germanic; Slavic