Функціонування підрядних причинових сполучників у середньоверхньонімецькій мові - Оксанич, М. П.; Оксанич, Маргарита Петрівна; Oksanich, M. P.; Oksanich, Margarita (Одеса, 2017)
У статті розглядаються питання, пов’язані з функціонуванням і розвитком підрядних причинових сполучників у середньоверхньонімецькій мові. У статті простежено зміни в сполучниковій системі німецької мови в різні періоди її розвитку. Установлено, що синтаксис середньоверхньонімецької мови тривалий час характеризувався структурною варіативністю.

The paper focuses on the issues connected with functioning, and development of subordinate causative conjunctions in Middle High German. The changes in the system of conjunctions in German through all its historical periods
Оксанич М. П. Функціонування підрядних причинових сполучників у середньоверхньонімецькій мові / М. П. Оксанич // Одеський лінгвістичний вісник.– 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 190-194
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; поліфункціональність; семантика; сполучник; порядок слів; модель речення; polyfunctionality; semantics; conjunction; word order; sentence pattern