Юридичний реферативний журнал. - 2008. - № 1-2 - (:unkn) unknown (Юрид. л-ра, 2008)
Журнал містить реферати та анотації видань — книг, монографій, навчальних посібників, збірників наукових праць, матеріалів конференцій, авторефератів дисертацій, періодичних видань та ін., що відповідають навчальному та науковому плану діяльності вищого навчального закладу юридичного профілю.
Keywords: юридическая библиография; реферативный журнал; юридична бібліографія; реферативний журнал; анотація юридичних видань; аннотация юридических изданий