Професійна трансформація адвокатури в умовах воєнного часу - Карбовська, А. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена розкриттю питань, що пов'язані з професійною трансформацією адвокатури в умовах воєнного часу. Проаналізовано трансформацію сфери адвокатських послуг та зазначено, що напрямки усіх спеціалізацій лише розширили практичне висвітлення проблем, які постали перед нами в умовах воєнного часу.
Карбовська А. В. Професійна трансформація адвокатури в умовах воєнного часу / А. В. Карбовська// Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 85-87.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; трансформація; адвокатура; воєнний стан