Правове становище адвоката в Європейському суді з прав людини - Гаврилюк, Х. С. (Одеса:Фелікс, 2013)
Статтю присвячено діяльності адвоката, його правового становища в Європейському Суді з прав людини. Стаття містить інформацію про Європейську конвенцію із прав людини та гарантовані нею права, відомості про прцедуру в ЄСПЛ.
Гаврилюк Х. С. Правове становище адвоката в Європейському суді з прав людини / Х. С. Гаврилюк // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.408-411.
Keywords: адвокат; ЄСПЛ; Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод; адвокатська діяльність; правове становище адвоката