Управління персоналом. Тайм менеджмент : навчально-методичний посібник - Корнілова, Олеся Володимирівна; Кузнецова, Людмила Валентинівна (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник відповідає програмам навчальних дисциплін «Управління персоналом» та «Тайм-менеджмент». У посібнику представлено завдання, кейси, тести, питання для обговорення, питання для самоперевірки, теми доповідей, питання до заліку, а також список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, що отримують освіту у галузі знань «Бізнес, адміністрування та право».
Корнілова О. В. Управління персоналом. Тайм менеджмент : навч.-мето. посіб. [Електронне видання] / О. В. Корнілова, Л. В. Кузнєцова ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 71 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.28718
Keywords: Історія розвитку тайм-менеджменту; Предмет, об’єкт та завдання тайм–менеджменту; Розвиток персоналу: сутність поняття; Система розвитку персоналу організації