Природоресурсне право: програма та плани семінарських (практичних) занять для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» : навчально-методичний посібник - Заверюха, Марина Михайлівна; Чумаченко, Інна Євгенівна; Канівець, Людмила Анатоліївна; Годованюк, Андрій Йосипович; Григор’єва, Христина Антонівна; Караханян, Карина Мартинівна; Платонова, Євгенія Олегівна; Харитонова, Тетяна Євгенівна (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Програма та плани семінарських (практичних) занять з курсу «Природоресурсне право» для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право».
Природоресурсне право: програма та плани семінарських (практичних) занять для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» : навчально-методичний посібник / к. ю. н. М. М. Заверюха, к. ю. н., доц. І. Є. Чумаченко, к. ю. н., доц. Л. А. Канівець та ін. ; Національний університет «Одеська юридична академія». – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – 110 с. – (Серія «Навчально-методичні посібники кафедри аграрного, земельного та екологічного права Національного університету “Одеська юридична академія”»). Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27406
Keywords: Право власності на природні об’єкти та їх ресурси; Право природокористування та його основні види; Правове регулювання використання вод і водних ресурсів; Правовий режим використання лісів та лісових ресурсів; навчально-методичний посібник