Право Європейського Союзу : навчально-методичний посібник - Аракелян, Мінас Рамзесович; Акіменко, Юлія Юріївна; Гребенюк, Дмитро; Гриб, Ганна Миколаївна; Дронов, Владислав Юрійович; Сурілова, Олена Олексіївна; Харитонов, Роман Феліксович; Форманюк, Вікторія Василівна; Arakelian, Minas R.; Akimenko, Yuliia Yu.; Hrebeniuk D.; Hryb Hanna M.; et al. (Одеса : Фенікс, 2024)
У навчально-методичному посібнику «Право Європейського Союзу» детально і систематизовано розкриваються основні терміни та інститути ЄС, докладно розглядаються ключові аспекти владної компетенції ЄС, діяльність та повноваження органів та інститутів ЄС, розглянуті різні напрямки політики ЄС, взаємодія з третіми країнами, країнами-кандидатами та окремо наданий аналіз взаємовідносинам з Україною. Пропонований навчальний посібник складається з текстів лекцій, планів практичних занять, тем і завдань для самостійної роботи та рекомендованої літератури та інформаційних ресурсів. Навчально-методичний посібник «Право Європейського Союзу» призначений для здобувачів, викладачів, юристів-практиків, посадових і службових осіб органів державної влади, а також усіх, хто цікавиться правом Європейського Союзу.
Аракелян М. Р. Право Європейського Союзу : навч.-метод. посіб. для практ. занять та самостійної роботи / М. Р. Аракелян, Ю. Ю. Акіменко та ін. ; за ред. Х. Н. Безруза ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2024. – 173 с. – (Сер.: Навчально-методичні посібники). Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27702
Keywords: право Європейського Союзу; інститути ЄС; владна компетенція ЄС; політика ЄС; European Union law, EU institutions, the power competence of the EU, EU policy