Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія біологічно-активних речовин" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1_Силабус Технологія біологічно-активних речовин. 2_Опорний конспект лекцій_ Технологія біологічно-активних речовин. 3_Методичні рекомендації для підготовки для практичних робіт_ Технологія біологічно-активних речовин. 4_Тематика та питання для індивідуальних робіт_ Технологія біологічно-активних речовин. 5_ Тестові завдання_ Технологія біологічно-активних речовин. 6_Питання до заліку_ Технологія біологічно-активних речовин. 7_РП_Технологія_біологічно_активних_речовин.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія біологічно-активних речовин" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28555