Політологічний аналіз поняття "влади" за працею Е. Тоффлера "Заміщення влади" - Ващенко, Д. О. (Одеса, 2017)
У статті розкривається політологічний аналіз поняття "влади" в соціологічній концепції "Заміщення влади" Е. Тоффлера. Зроблено висновок, що аналізуючи працю Тоффлера "Заміщення влади" ми можемо говорити, що влада складається з тріади - сили, багатства, та знання, на сьогодні домінуючу роль займають знання, бо вони є тією рушійною силою, яка сприяє розвитку людства.
Ващенко Д. О. Політологічний аналіз поняття "влади" за працею Е. Тоффлера "Заміщення влади" / Д. О. Ващенко // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 21-23.
Keywords: влада; знання; соціальна цінність; інформаційне суспільство; Е. Тоффлер "Заміщення влади"