Некоторые аспекты оказания вторичной правовой помощи в Украине - Мартынчук, В. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті розглянуто питання забезпечення права малозахищених громадян на безоплатну вторинну правову допомогу.
Мартынчук В. В. Некоторые аспекты оказания вторичной правовой помощи в Украине / В. В. Мртынчук В. В. // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.428-430.
Keywords: право на безоплатну правову допомогу; безоплатна вторинна правова допомога; суб'єкти права безоплатної вторинної правової допомоги; центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги