Тактичні особливості проведення допиту неповнолітніх у злочинах, пов'язаних з дитячою порнографією - Паляничко, Д. Г.; Palyanychko, D. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
В роботі проводиться аналіз тактики проведення допиту неповнолітніх потерпілих у злочинах, пов'язаних з дитячою порнографією. Розглядаються особливості допиту та методи налагодження психологічного контакту слідчого та дитини.
Паляничко Д. Г. Тактичні особливості проведення допиту неповнолітніх у злочинах, пов'язаних з дитячою порнографією / Д. Г. Паляничко // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 618-625.
Keywords: допит; неповнолітні потерпілі; психологічний контакт; тактика допиту; подолання психологічного бар'єру; слідчий; допрос; несовершеннолетние потерпевшие; психологический контакт; тактика допроса; преодоление психологического барьера; следователь; questioning underage victims; psychological contact; tactics; questioning; overcoming psychological barrier; investigator