Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Логіка» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Логіка» Григор’єва Тетяна Ігорівна. 2. Григор’єва Т.І. Логіка : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів. Одеса, 2025. 20 с. 3.Григор’єва Т.І. Логіка : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів. Одеса, 2025. 85 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Логіка» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026.