Особливості здійснення адвокатської діяльності під час війни - Платонова, К. Д. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена розкриттю питань, що пов'язані із певною специфікою професійної діяльності адвоката та української адвокатури в умовах воєнного стану.
Платонова К. Д. Особливості здійснення адвокатської діяльності під час війни / К. Д. Платонова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 175-178.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатура; воєнний стан; збройна агресія; Рада адвокатів України