Щодо вдосконалення процедури відведення земельних ділянок - Каракаш, І. І.; Каракаш, И. И.; Karakash, I. I. (Одеса : Фенікс, 2014)
Внесення чисельних змін і доповнень до Земельного кодексу України в останнє десятиріччя з одного боку свідчить про динамічний розвиток земельного законодавства, а з іншого — про відсутність усталеного регулювання земельних відносин в країні. Одних тільки змін і доповнень до чинного Земельного кодексу нараховується більше восьми десятків, що призвело до появи у його змісті нових норм і глав, а первісні редакції окремих розділів зазнали суттєвого перегляду. Розгляду цих проблем і присвячене дослідження науковця.
Каракаш І. І. Щодо вдосконалення процедури відведення земельних ділянок / І. І. Каракаш // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 485-487.
Keywords: процедура відведення земельних ділянок; земельне законодавство України; процедура отведения земельных участков; земельное законодательсто Украины; land allocation procedure; land legislation of Ukraine