Формування іміджу ООН: тактико-стратегічний аспект (на матеріалі англомовних інформаційних статей) - Шугаєв, А. В.; Шугаєв, Андрій Володимирович; Shuhaiev, Andrii (My University, 2016)
Статтю присвячено дослідженню дискурсивної стратегії самопрезентації у формуванні позитивного іміджу ООН, дискурсивних тактик позиціювання, дистанціювання, створення позитивного образу в англомовному медіадискурсі. Ключові слова:

The article focuses on the research of self-presentation discourse strategy in the UN positive image formation, positioning discourse tactics, distancing, positive image formation in the English media discourse.
Шугаєв А. В. Формування іміджу ООН: тактико-стратегічний аспект (на матеріалі англомовних інформаційних статей) / А. В. Шугаєв // Одеський лінгвістичний вісник. - 2016. - Вип. 8. - С. 70-74.
Keywords: дискурсивна стратегія; дискурсивна тактика; медіадискурс; самопрезентація; discourse strategy; discourse tactics; media discourse; self-presentation; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION