Історія держави і права України. Частина 2 : навч.-метод. посіб. для студ. Юрид. коледжу НУ «ОЮА» - Єфремова, Наталя Володимирівна; Єфремова, Н. В.; Ефремова, Наталья Владимировна; Yefremova, Natalia V.; Долматов, Іван Володимирович; Долматов, І. В.; Долматов, Иван Владимирович; Dolmatov, Ivan V.; Мокін, Ігор Сергійович; Мокін, І. С.; Мокин, Игорь Сергеевич; Mokin, Ihor S.; et al. (Одеса : Фенікс, 2016)
Навчально-методичний посібник із дисципліни «Історія держави і права України» (ч. 2) розроблений для студентів 2 курсу Юридичного коледжу Національного університету «Одеська юридична академія». Посібник складається із фрагментів лекцій, планів семінарських занять з методичними рекомендаціями до їх підготовки, а також питань до іспиту та пояснень до самостійної роботи студентів із зазначеної дисципліни. До кожної теми семінарських занять подається перелік рекомендованої літератури, що значно спрощує самостійну роботу студентів у процесі вивчення дисципліни. У посібнику наведено деякі хрестоматійні документи, потрібні для кращої підготовки студентів. Навчально-методичний посібник розрахований на студентів, курсантів і слухачів юридичних спеціальностей та всіх, хто цікавиться питаннями історії держави і права України.
Історія держави і права України. Частина 2 : навч.-метод. посіб. для студ. Юрид. коледжу НУ «ОЮА» / Н. В. Єфремова, І. В. Долматов, І. С. Мокін, О. В. Горяга. – Одеса : Фенікс, 2016. – 406 с.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; Історія держави і права України