Композиція та вокальна імпровізація : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Роменський, Ю. М.; Роменський, Юрій Миколайович (Одеса, 2023)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Композиція та вокальна імпровізація» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для здобувачів факультету мистецтва і дизайну Міжнародного гуманітарного університету, першого бакалаврського рівня за спеціальністю «Музичне мистецтво». Вивчення дисципліни «Композиція та вокальна імпровізація» допоможе здобувачам зрозуміти технології та основні принципи творчої діяльності сучасного композитора, виконавця-імпровізатора, а також сприятиме більш глибокому зануренню у виконавську майстерність.
Роменський Ю. М. Композиція та вокальна імпровізація : метод. рек-ції для самост. роботи здобувачів / Ю. М. Роменський ; каф-ра музичн. мистецтва та звукорежисури ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2023. – 23 с.
Keywords: сучасне пісенно-композиторське мислення; будова музичних форм; будова сучасного естрадного твору; історія джазових стилів; ритмічні етюди; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Music education