Туризм как фактор повышения уровня экономического благосостояния общества - Фармаилов, А. Г.; Фармаілов, А. Г.; Farmailov, A. G. (My University, 2016)
В статье исследуются факторы повышения роли туристичсекого бизнеса в экономике Азербайджана. В частности, подчеркивается роль подготовки кадров для туристического бизнеса, учет особенностей регионального развития, опыта развитых стран мира, региональных политических отношений.

У статті досліджуються чинники підвищення ролі туристичного бізнесу в економіці Азербайджану. Зокрема, підкреслюється роль підготовки кадрів для туристичного бізнесу, урахування особливостей регіонального розвитку, досвіду розвинених країн світу, регіональних політичних відносин.

The article examines the factors enhancing the role of Tourist Business in the economy of Azerbaijan. In particular, it highlights the role of training for the tourist business, taking into account the features of regional development, the experience of developed countries in the world, regional political relations.
Фармаилов А. Г. Туризм как фактор повышения уровня экономического благосостояния общества / А. Г. Фармаилов // Актуальні проблеми філософії та соціології: Науково-практичний журнал / Голов. ред. Д. В. Яковлев; відпов. секретар І. В. Шамша; Міністерство освіти і науки України; Національний університет "Одеська юридична академія". - Одеса, 2016. - Вип. 11. - С. 114-118.
Keywords: туризм в Азербайджане; экономика Азербайджана; уровень жизни населения; средний и малый туристический бизнес; туризм в Азербайджані; економіка Азербайджану; рівень життя населення; середній і малий туристичний бізнес; tourism in Azerbaijan; Azerbaijani economy; standard of living of the population; small and medium tourism business