Працівники правоохоронних органів - суб'єкти кримінально-правових відносин - Коломієць, Ю. Ю. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті комплексно проаналізовано проблеми кримінальної відповідальності працівника правоохоронного органу за кримінальним правом України. Доведено необхідність внесення змін в кримінальне законодавство України, що встановлює відповідальність працівників правоохоронних органів.
Коломієць Ю. Ю. Працівники правоохоронних органів - суб'єкти кримінально-правових відносин / Ю. Ю. Коломієць // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.232-234.
Keywords: правоохоронний орган; працівник правоохоронного органу; службова особа правоохоронного органу; суб'єкт злочину; спеціальний суб'єкт злочину; кримінальна відповідальність; покарання