Щодо відображення окремих майнових прав дітей в процесі здійснення е-декларування - Журило, Сергій Сергійович (Одеса : Фенікс, 2017)
Метою статті є дослідження механізму забезпечення здійснення особистих майнових прав дітей в процесі здійснення е-декларування.Аналізуються електронні декларації, які містяться в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб.Стверджується, що від правильності вирішення вказаного питання залежатиме чи виникатимуть підстави для ініціювання питання про притягнення декларанта до відповідальності за порушення антикорупційного законодавства.
Журило С.С. Щодо відображення окремих майнових прав дітей в процесі здійснення е-декларування / С.С. Журило / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 39-42
Keywords: е-декларування; фінансовий контроль; декларація; електронні сервіси; майнові права дітей