Загальнотеоретична юриспруденція: традиції та новації Одеської науково-педагогічної школи Юрія Миколайовича Оборотова - Тихомиров, О. Д.; Горобець, К. В.; Тихомиров, А. Д.; Горобец, К. В.; Tikhomirov, O. D.; Gorobetc, K. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Стаття присвячена наукознавчому виміру становлення школи загальнотеоретичної юриспруденції в Національному університеті «Одеська юридична академія». Виявлені методологічні, педагогічні та наукові підвалини її формування та розвитку. Окрема увага приділена питанням напрямів наукових досліджень школи загальнотеоретичної юриспруденції та її перспективам у дискурсивному полі вітчизняної юриспруденції.
Тихомиров О. Д., Горобець К. В. Загальнотеоретична юриспруденція: традиції та новації Одеської науково-педагогічної школи Юрія Миколайовича Оборотова / О. Д. Тихомиров, К. В. Горобець // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 130-149.
Keywords: загальнотеоретична юриспруденція; одеська школа права; общетеоретическая юриспруденция; одесская школа права; теория государства и права; general theoretical jurisprudence; Odessa School of Law; theory of state and law; теорія держави і права