Довідник захищених дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата і доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.06 «Земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право» в Україні (1991 – 2013 рр.) - Каракаш, Ілля Іванович; Короткий, Тимур Робертович; Хендель, Наталія Володимирівна (Одеса : Фенікс, 2014)
Довідник містить інформацію про захищені дисертації в Україні на здобуття наукового ступеня кандидата і доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.06 "Земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право" за період 1991-2013 роки. Видання включає три покажчики: алфавітний, предметний і хронологічний, в яких наводяться загальні списки дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата і доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.06, а також окремі списки дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук за цією спеціальністю. Видання розраховано на науковців, викладачів (наукових керівників), аспірантів, студентів та усіх, хто цікавиться розвитком вітчизняної науки з аграрного, земельного, екологічного та природоресурсного права.
Довідник захищених дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата і доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.06 «Земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право» в Україні (1991 – 2013 рр.) : довід. / укл., передмова, вступ І. І. Каракаш, Т. Р. Короткий, Н. В. Хендель. – Одеса : Фенікс, 2014. – 142 с.
Keywords: довідник захищених дисертацій; земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право; кандидат юридичних наук; доктор юридичних наук; справочник защищенных диссертаций; земельное право; аграрное право; экологическое право; природоресурсное право; кандидат юридических наук; доктор юридических наук; Handbook of defended thesis; land law; agricultural law; environmental law; nature and resources law; PhD in Law; Doctor of Law