Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Методи побудови криптографічних систем - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Йона Лариса Григорівна Силабус навчальної дисципліни Методи побудови криптографічних систем. 2. Йона Лариса Григорівна Робоча програма навчальної дисципліни Методи побудови криптографічних систем. 3. Метод.рекомендації МПКС, 2024 4. Навчальний посібник КРИПТОГРАФІЧНІ СИСТЕМИ Онацький 2023.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Методи побудови криптографічних систем ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28536