Порушення принципу територіальної цілісності держав у відносинах між Україною та Російською Федерацією - Уховська, Єлизавета Олександрівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті досліджено поняття та зміст принципів територіальної цілісності та непорушності кордонів. Проаналізовано перспективи асоціації України з Європейським Союзом в контексті військової агресії Російської Федерації та окупації Криму.
Уховська Є. О. Порушення принципу територіальної цілісності держав у відносинах між Україною та Російською Федерацією / Є. О. Уховська // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 26-28.
Keywords: принципи міжнародного права; територіальна цілісність; угода про асоціацію; військова агресія