Окремі теоретичні аспекти подолання проблем нормативного регулювання строків провадження у зв'язку з винятковими обставинами - Шкребець, Дмитро Васильович; Шкребець, Дмитрий Васильевич; Shkrebets, Dmytro V. (My University, 2016)
Стаття присвячена дослідженню деяких окремих теоретичних аспектів подолання проблем нормативного регулювання провадження у зв’язку з винятковими обставинами. Строки в цивільному процесі відіграють важливу роль не лише в контексті своєчасного здійснення судочинства, але і є визначальними категоріями на шляху реалізації завдань цивільного судочинства.

Статья посвящена исследованию некоторых отдельных теоретических аспектов преодоления проблем нормативной регуляции осуществления в связи с исключительными обстоятельствами. Сроки в гражданском процессе играют важную роль не только в контексте своевременного осуществления судопроизводства, но и является определяющими категориями на пути реализации заданий гражданского судопроизводства.

The article is devoted research of some separate theoretical aspects of overcoming of problems of the normative adjusting of realization in connection with exceptional circumstances. Terms in civil procedure play an important role not only in the context of timely realization of the legal proceeding but also is determining categories on the way of realization of tasks of the civil legal proceeding.
Шкребець Д. В. Окремі теоретичні аспекти подолання проблем нормативного регулювання строків провадження у зв'язку з винятковими обставинами / Д. В. Шкребець // Часопис цивілістики. – 2016. – Вип. 20. – С. 49-52.
Keywords: процесуальні строки; диспозитивність; виняткові обставини; касаційне оскарження; суд; процессуальные сроки; диспозитивность; исключительные обстоятельства; кассационное обжалование; суд; judicial terms; non-mandatoryness; exceptional circumstances; appeal appeal; court