Щодо питання інкорпорації технічних і техніко-юридичних норм у сфері охорони здоров’я - Сарибаєва, Г. М.; Сарыбаева, А. Н.; Sarybaieva, H. M. (Одеса : Гельветика, 2018)
Стаття присвячена аналізу можливостей застосування інкорпорації до систематизації не тільки правових, а й технічних і техніко-юридичних норм (на матеріалах відповідних норм у сфері охорони здоров’я).

К вопросу инкорпорации технических и технико-юридических норм в сфере здравоохранения. Статья посвящена анализу возможностей применения инкорпорации при систематизации не только правовых, но и технических и технико-юридических норм (на материалах соответствующих норм в сфере охраны здоровья).

Problems of the Incorporation of Technical and Technical-Legal Norms in the Health Care. The article is devoted to the analysis of possibilities of application of incorporation to the systematiza-tion to not only legal norms, but also to the technical and technical-legal norms (on the materials of relevant norms in the field of health protection).
Сарибаєва Г. М. Щодо питання інкорпорації технічних і техніко-юридичних норм у сфері охорони здоров’я / Г. М. Сарибаєва // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 80 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2018. – С. 132-136.
Keywords: систематизація; інкорпорація; технічні норми; техніко-юридичні норми; охорона здоров’я; систематизация; инкорпорация; технические нормы; технико-юридические нормы; здравоохранение; systematization; incorporation; technical norms; technical and legal norms; health care