Ефективність регулювання інвестицій фондів прямих інвестицій в українські банки - Хорт, Ю. В.; Khort, J. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті надається правова оцінка ефективності регуляторних обмежень, покладених на інвестиції фондів прямих інвестицій до банківських установ України. Автором пропонується їх суттєво спростити з метою забезпечення потреб банків у капіталі.
Хорт Ю. В. Ефективність регулювання інвестицій фондів прямих інвестицій в українські банки / Ю. В. Хорт // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 349-354.
Keywords: венчурний фонд; фонд прямих інвестицій; банк; фінансові установи; інвестиції; венчурный фонд; фонд прямых инвестиций; банк; финансовые учреждения; инвестиции; venture fund; private equity fund; bank; financial institutions; investment