Микола Миколайович Шульга - (:unkn) unknown (Юрид. л-ра, 2011)
Біобібліографічний покажчик містить нариси про М. М. Шульгу, хроніку його життя та діяльності, перелік друкованих праць, літературу про нього, а також довідковий апарат видання.
біобібліографічний покажчик
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; юридична бібліографія; біобібліографія; Шульга М.М.; Shulga М.