Правовий статус Головного управління Національної гвардії України - Савочкіна, Д. О.; Савочкина, Д. О.; Savochkina, D. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Розглянуті організаційно-правові аспекти діяльності Головного управління Національної гвардії України як головного органу військового управління Національної гвардії України. Основну увагу приділено його завданням і функціям, а також удосконаленню повноважень у сфері управління службово-бойовою діяльністю Національної гвардії України.
Савочкіна Д. О. Правовий статус Головного управління Національної гвардії України / Д. О. Савочкіна // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 101-117.
Keywords: удосконалення; головний орган військового управління; завдання; Національна гвардія України; функції; усовершенствование; главный орган военного управления; задания; Национальная гвардия Украины; функции; improvement; chief body of military administration; tasks; National Guard of Ukraine; functions