Кібербезпека в сучасному світі : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практич. конф. (м. Одеса, 19 листоп., 2021 р.) - (:unkn) unknown (Одеса, 2021)
У збірнику містяться матеріали доповідей, присвячених актуальним проблемам кібербезпеки в сучасному світі, що змінюється. Подані матеріали відповідають сучасним тенденціям розвитку кібербезпеки в Україні та можуть бути корисними як у навчальному процесі, так і при проведенні наукових досліджень студентами та молодими вченими, а також для практичних працівників у зазначеній сфері.

The collection contains materials of reports on current issues of cybersecurity in today's changing world. The presented materials correspond to the current trends in the development of cybersecurity in Ukraine and can be useful both in the educational process and in conducting research by students and young scientists, as well as for practitioners in this field.
Кібербезпека в сучасному світі : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практич. конф. (м. Одеса, 19 листоп., 2021 р.) / Нац. ун-т «Одеська юридична академія» ; ф-т кібербезпеки та інформ. технологій ; за ред. О. В. Дикого ; уклад.: С. А. Горбаченко, Н. І. Логінова. – Одеса, 2021. – 148 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.15973.
Keywords: кібербезпека; інформаційна безпека; інформаційне середовище; інформаційні системи; технології аутентифікації; захист персональних даних в мережі інтернет; штучний інтелект; цифрові відбитки веб-браузерів; кіберпростір; cybersecurity; informational security; information environment; information systems; authentication technologies; protection of personal data on the Internet; Artificial Intelligence; digital prints of web browsers; cyberspac; Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE