Міжнародні стандарти адвокатської діяльності - Доценко, Я. П. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті досліджено особливості міжнародно-правового регулювання адвокатської діяльності . Проаналізовано окремі міжнародні акти та здійснено їхню класифікацію за об'єктом регулювання.
Доценко Я. П. Міжнародні стандарти адвокатської діяльності / Я. П. Доценко // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 288-289.
Keywords: адвокат; міжнародні стандарти адвокатської діяльності; професійна діяльність адвоката; правова допомога