Право Європейського Союзу : збірник завдань для виконання самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» - Волощук, Оксана Троянівна; Волощук, О. Т. (Чернівці, 2024)
У збірнику представлені варіанти завдань для виконання самостійної роботи, які можуть допомогти студентам більш якісно опанувати курс «Право Європейського Союзу». Також у збірнику запропоновано список рекомендованої літератури з даної дисципліни. Для студентів юридичних вузів, викладачів, аспірантів.
Волощук О. Т. Право Європейського Союзу : зб. завдань для виконання самост. роботи для здобув. вищої освіти першого (бакалавр.) рівня; галузь знань - 08 «Право», спец. - 081 «Право» / Укл.: Волощук О. Т. - Чернівці, 2024. - 40 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29428
Keywords: принципи функціонування ЄС; дослідження правових норм; забезпечення основоположних свобод; європейська правової система; гармонізація українського законодавства з правом ЄС; нормативні акти ЄС