Кримінально–процесуальні та криміналістичні засади використання почеркознавчої експертизи під час документування злочинів в умовах цифровізації - Рубець, Катерина; Рубець, К.; Rubets, Kateryna (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Розглянуто кримінально–процесуальні та криміналістичні засади використання почеркознавчої експертизи у цифрову епоху. Проаналізовано значення оригіналів документів, проблеми копій та вплив цифровізації на доказування у кримінальному провадженні. The theses examine the criminal procedural and forensic foundations of the use of handwriting examination in the digital era. The significance of original documents, issues related to copies, and the impact of digitalization on evidence in criminal proceedings are analyzed.
Рубець К. Кримінально–процесуальні та криміналістичні засади використання почеркознавчої експертизи під час документування злочинів в умовах цифровізації. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 492-495. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33573
Keywords: почеркознавча експертиза; кримінальне провадження; документування злочинів; цифровізація; докази; оригінал документа; handwriting examination; criminal proceedings; crime documentation; digitalization; evidence; original document