Відповідальність захисника за порушення норм кримінального процесуального законодавства - Білокінь, Р. М. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті розглядається питання про відповідальність захисника за порушення норм кримінального процесуального законодавства. На підставі аналізу норм КПК України розкрито зміст застосування заходів кримінально-процесуальної відповідальності їз визначенням її елементів, видів та підстав.
Білокінь Р. М. Відповідальність захисника за порушення норм кримінального процесуального законодавства / Р. М. Білокінь // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 307-308.
Keywords: захисник; кримінальна процесуальна відповідальність; заходи кримінального процесуального примусу; заходи забезпечення кримінального провадження; відповідальність