Щодо значення антикорупційної програми національної поліції України - Кравченко, Марина Олександрівна; Кравченко, М. О.; Kravchenko, Maryna O. (Одеса : Фенікс, 2026)
Проблематика протидії корупції в нашій державі упродовж тривалого часу залишається предметом обговорень та дискусій. Задля забезпечення систематизації та послідовності антикорупційних рішень та дій на всеукраїнському рівні Кабінет Міністрів України затверджує державну антикорупційну програму, яка має на меті втілення у життя державної антикорупційної стратегії. Антикорупційна програма Національної поліції України виступає важливим нормативно-організаційним інструментом, який забезпечує узгодженість дій у сфері протидії корупції, сприяє зміцненню законності та правопорядку, а також підвищує ефективність діяльності поліції загалом.
Кравченко М. О. Щодо значення антикорупційної програми національної поліції України. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квітня 2026 р.) : у 2-х т. / за заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 1. С. 333-335. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33138
Keywords: Національна поліція; антикорупційна програма; запобігання корупції; антикорупційна політика; корупція; National police; anti-corruption program; corruption prevention; anti-corruption policy; corruption