Гарантії законності застосування адміністративного розсуду в діяльності органів публічної адміністрації - Бааджи, Н. А. (My University, 2016)
В статті у відповідності до теоретичних поглядів, чинного загальноєвропейського та українського законодавства розглядається питання забезпечення законності при застосуванні дискреційних повноважень (адміністративного розсуду) органами публічної адміністрації.
Бааджи Н. А. Гарантії законності застосування адміністративного розсуду в діяльності органів публічної адміністрації / Н. А. Бааджи // Південноукраїнський правничий часопис. - 2016. - Вип. 1. - С. 140-143.
Keywords: органи публічної адміністрації; дискреційні повноваження; адміністративний розсуд; гарантії законності