Методологія порівняльного правознавства в контексті акультураційних процесів (структурний і системний аналіз) - Ситар, І. М.; Ситар, И. М.; Sitar, I. М. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
Розглянуто проблему розуміння методології порівняльного правознавства в контексті акультураційних процесів. Зазначено, що для аналізу й ефективного досягнення мети акультураційного процесу варто застосовувати весь методологічний інструментарій порівняльного правознавства, а також здійснити юридизацію загальнофілософської методології в сучасному підході до дослідження акультурації в праві.
Ситар І. М. Методологія порівняльного правознавства в контексті акультураційних процесів (структурний і системний аналіз) / І. М. Ситар // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 411-422,
Keywords: методологія права; методологія порівняльного правознавства; методологія акультураційних процесів; юридизація методології порівняльного правознавства; методология права; методология сравнительного правоведения; методология аккультурационных процессов; юридизация методологии сравнительного правоведения; methodology of law; comparative law methodology; methodology of acculturation processes; juridisation of comparative law methodology