Важливий етап реформи кримінальної юстиції: про нове кримінально-процесуальне законодавство України - Ківалов, Сергій Васильович; Kivalov, Sergiy V.; Кивалов, Сергей Васильевич (My University, 2011)
Стаття присвячена дослідженню проблем реформування кримінально-процесуального законодавства України. Виділено концептуальні напрямки реформування кримінально-процесуального права із урахуванням міжнародних та європейських стандартів судочинства, практики Європейського суду з прав людини. Статья посвящена исследованию проблем реформирования уголовно-процессуального законодательства Украины. Выделены концептуальные направления реформирования уголовно-процесуального права с учетом международных и европейских стандартов судопроизводства, практики Европейского суда по правам человека. The article deals with the problems of modernization the criminal-procedural legislation of Ukraine. Conceptual directions of reforming the criminal procedural law in accordance with international and European standards of justice, the European Court of Human Rights have been identified.
Keywords: реформа кримінальної юстиції; Кримінально-процесуальний кодекс; форма кримінального судочинства; кримінально-процесуальна форма; суд присяжних; реформа уголовной юстиции; Уголовно-процессуальный кодекс; форма уголовного судопроизводства; уголовно-процессуальная форма; суд присяжных; reform of criminal justice; Criminal Procedure Code; form of criminal procedure; criminal-procedural form; jury